Concursul Cosmic 2008

STICKY!!!

Gata cu calificările! Clasamentele sînt mai jos. Urmează sesiunea de voturi! Explicaţiile în zona albastră!

Last update concurs: 14 noiembrie 2008 – completaţi listele cu propuneri, adică adăugaţi şi propuneri noi / pentru celelalte posturi vă rugăm derulaţi la vale.
În jur de 14 noiembrie se închide lista cu propuneri. Pe 15 şi 16 se întîmplă manipularea calificărilor iar din 17 noiembrie începe votarea, cu tot spectacolul de cuviinţă. Cam pînă pe la începutul lui decembrie se ţine Marea Finală în urma căreia vor rămîne cîte trei candidaţi din fiecare categorie. După aceea urmează Finala Cosmică pentru stabilirea clasamentului final. Asta aşa, ca să avem ce vota de revelion.
Mă enervaţi pentru că nu propuneţi şi bloguri ale unor dudui/gagici/fete/doamne/sex opus/femei. Ce naiba mă, pînă acum aţi propus doar beţivi, obsedaţi sexuali, genii neînţelese şi blogări! Ia să mai vedem, nu lipseşte ceva?

NOTĂ: Mulţumesc tuturor celor care vor lua în serios şi mai ales la mişto Concursul Nenea Cosmos 2008.

După succesul incredibil al Concursurilor Cosmice din 2007, adică Cel mai naşpa politician, Cea mai naşpa vedetă şi Cel mai mişto blogăr, atît de incredibil încît numai lumea bună a participat, adică lumea bună la suflet şi miloasă, mă-nţelegi, că rămînea concursul fără participanţi şi votanţi dacă nu s-ar fi pogorît milostivii asupra fenomenului, iată, în anul de graţie 2008, an cu marcante semnificaţii pentru întregul mapamond, revenim încă odată, din nou, iarăşi, ne întoarcem către domniile voastre şi vă provocăm să participaţi la cel mai cel concurs din blogosferă, nu de alta dar atîta pot, atîta fac. Deoarece de această dată clickurile zilnice ale acestui blog fără reclame sînt asigurate de către seria vestitelor poze goale cu vedete, nu se mai pune problema că acest concurs este creat pentru a îmi atrage notorietate, că de unde nu e nici nu e cazul să mai ceri.

În concluzie, pentru bunăstarea internetului, pentru promovarea valorilor tradiţionale ale blogosferei româneşti, pentru înaintarea cosmosului pe noi culmi ale civilizaţiei şi progresului, pentru înălţarea României spre fericirea multiplă, vă conjur să participaţi la acest concurs magnific.

Ca şi în anul trecut, reclama acestui concurs se va transmite pe care blogistică, prin leapşă, întregul blogroll şi blogroll exchange avînd datoria sacră să o dea mai departe. Ne bazăm în special pe numiţii groparu, alternativa gri, tractoristu, dadatroll, dono, jeg, lupul alb, arhi, doru, gramo, moshe şi mordechai şi rezistenţa urbană, asta ca să nu deranjez chiar pe toată lumea. Oricum sper că se vor mai deranja şi alţii, ca la Caritas, că cu dar din dar se face rai şi cu leapşă din leapşă se face concursul mare.

Categoriile anului 2008

1) Cel mai obosit VIP al anului

propuneri:

Mihaela Rădulescu (12) – calificată

Andreea Marin (8) – calificată

Alina Plugaru (4) – calificată

Mircea Badea (4) – calificat (eu nu agreez ideea dar l-a vrut poporul, probabil că se gîndeşte lumea că e obosit datorită programului pînă seara tîrziu)

Tăriceanu (3) – calificat

Băsescu (2) – calificat

Naomi (2) – calificat sau calificată, nu ştiu exact

Elodia (doar dacă n-a murit) (2) – nu se califică pentru că este sau nu este

Valentin Stan (1) – nu se califică, doar un vot

Ştefan Bănică junior (1) – nu se califică, doar un vot

Magda Ciumac (1) – nu se califică, doar un vot, plus că acest personaj este cenzurat pe acest blog

2) Cel mai stricat candidat la alegerile uninominale parlamentare 2008

propuneri: Se califică toţi!

Dan Voiculescu (7)

Adrian Năstase (9)

Marius Marinescu (3)

Teodor Stolojan (8)

Ana Birchall (2)

Lavinia Şandru (1) – asta totuşi nu se califică… nu merită atenţia maselor.

Cătălin Zmărăndescu (3)

Florin Călinescu (2)

Adrian Păunescu (2)

Elena Udrea (2)

Tăriceanu (2)

3) Blogărul anului 2008 (supranumit Magnificul)

propuneri:

http://www.krossfire.ro/ (5) – (6 = radical din rangul zelist) TOTAL -1

http://sirb.net/ (6) – (18 = radical din rangul zelist) + (5 = bonus pentru cîştigarea concursului cu ţîţe şi bere) TOTAL -7

http://dono.ro/ (6) – (3 = radical din rangul zelist) TOTAL 3

http://www.groparu.ro/ (7) – (6 = radical din rangul zelist) + (5 = best refferer pentru nenea cosmos) TOTAL 6

http://www.cabral.ro/ (5) – (1 = radical din rangul zelist) TOTAL 4

http://www.petreanu.ro/ (6) – (4 = radical din rangul zelist) TOTAL 2

http://inconstantin.ro/ (8) – (18 = radical din rangul zelist) TOTAL -10

http://www.nenealars.com/ (1) – (32 = radical din rangul zelist) TOTAL -31

http://codexpolitic.us/ (1) – (10 = radical din rangul zelist) TOTAL -9

http://subvertingcapitalism.blogspot.com/ (1) – (33 = radical din rangul zelist) TOTAL -32

http://mdzr.blogspot.com/ (1) – (100 că nu este listat pe nicăieri) TOTAL …

http://moshemordechai.wordpress.com (1) – (8 = radical din rangul zelist) + (5 = loc rezervat pentru pensionari) TOTAL -2

http://adriancalarasu.wordpress.com/ (1) – (20 = radical din rangul zelist) + (5 = l-am propus eu, mai departe să se descurce) TOTAL -14

http://morar.catavencu.ro/ (1) – (4 = radical din rangul zelist) – (5 = blog de brand, who the fuck is caţavencu?) – (5 = anunţuri google pe blog, ce naiba, există şi reclame inteligente) TOTAL -13

http://www.lamaie.ro  (1) – (11 = radical din rangul zelist) + (10 puncte, că e fată) TOTAL 0

http://ipoblog.wordpress.com/ (1) – (30 = radical din rangul zelist) TOTAL -29

http://www.jeg.ro/ calificat din oficiu, este cîştigătorul de anul trecut. TOTAL …

Se califică 1 – groparu, 2 – cabral, 3 – dono, 4 – petreanu, 5 – lămîie, 6 – krossfire, 7 – moshe und mordechai, 8 – sîrb, 9 – codexpolitic, 10 – inconstantin, 11 – jeg.

Dacă socotim doar după numărul propunerilor voastre atunci se califică 1 – inconstantin cu 8 propuneri, 2 – groparu cu 6 propuneri, 3 cu 4 şi cu 5 – sîrb, dono şi petreanu cu cîte 6 propuneri, 6 şi 7 – krossfire şi cabral cu cîte 5 propuneri, restul avînd toţi cîte o propunere. Teoretic erau zece locuri din care unul îi aparţinea lui jeg care este cîştigătorul de anul trecut, plus un loc suplimentar rezervat pentru pensionari, femei gravide şi militari în termen. Practic calculele mele au ales pe lămîie şi codexpolitic dintre cei cu o singură propunere. După cum vedeţi manipularea s-a făcut pe faţă, cu argumente clare, juste, atacabile în instanţă. MosheMordechai se califica oricum şi fără bonus cu -7, înaintea lui Codexpolitic. Lămîia se califica oricum ultima cu -10. Singurul sabotat de mine a fost Morar, iar motivaţiile sînt clare. Vorbim aici doar de bloguri personale, nu de prăvălia unde prestează, ori cu extensia caţavencu nu mai este blog personal. Deasemenea regret nespus că propunerea mea nu a trecut de calificări.

Rangurile zelist sînt cele din 04 noiembrie. Zelist este o ustensilă oarecare căreia nu îi mulţumesc pe această cale, dar are meritul că se referă la blogurile româneşti în mod special, deşi metodele lor sînt uneori discutabile. Practic le dau voie ca ei să îmi mulţumească mie pentru că le-am folosit obiectul.

Regulament:

Orice blogăr are dreptul şi obligaţia ca să facă pe acest post un comentariu cu cîte o singură propunere pentru fiecare categorie. Blogul blogărului trebuie să fie funcţional şi folosit la data prezentei. Propunerile însoţite de bloguri nefuncţionale sau doar de adrese de mail nu se iau în considerare. Comentariile pe marginea propunerilor şi votării pot veni oricum.

La o dată ulterioară Nenea Cosmos va strînge propunerile pentru cele trei categorii, va alege cîte un număr x aproximativ egal cu 10 dintre candidaţii cei mai propuşi pentru fiecare categorie în parte utilizînd şi nişte criterii secrete de manipulare cinstită a rezultatelor şi va deschide apoi trei posturi specifice în care orice blogăr, indiferent că a făcut propuneri sau nu, are dreptul şi obligaţia să voteze o singură dată printr-un comentariu pentru stabilirea campionilor. Astfel toate voturile vor putea fi vizualizate şi numărate de către oricine. Apropo, căutăm audit, de preferinţă vreun blegoo sau similar.

Nu se iau în considerare nici o propunere şi nici un vot fără a fi însoţite de către un blog unic scris în limba română. Practic un blog, un vot. Blogurile cu mai mulţi contribuitori votează doar odată. Blogării cu mai multe bloguri pot vota cu fiecare blog funcţional cît timp au nickuri diferite şi cunoscute, gen arhi şi cetin. Orice viitor candidat sau candidat aflat în concurs se poate autopropune, se poate autosusţine şi are dreptul să îşi facă reclamă cam pe oriunde îl duce capul, mai puţin pe acest blog unde are dreptul doar ca să se dea mare, să intimideze elegant alţi candidaţi, să dea cu polonicul şi să facă plici. Orice comentariu semidecent îşi are rostul şi este binevenit. Alte reguli vor apărea după cum consider eu că este cazul. Rezultatele pot fi manipulate elegant sau grosolan, dar preferăm cît mai puţini spammeri. Lista cu blogurile sau personajele de la 1) şi 2) care ajung în finală va fi cenzurată subiectiv de către Nenea Cosmos, adică luaţi-o uşurel cu blogurile propuse aici doar de dragul reclamei. Cei care vor reclamă moca sînt invitaţi pe pagina cu Bloguri de la voi.

Premiul pentru categoria a treia, Magnificul, va fi acordat de către Nenea Cosmos, la fel cum s-a întîmplat şi pentru anul trecut, jeg ştie. Orice alţi sponsori se pot anunţa cu ce premii vor ei, responsabilitatea acordării lor aparţinîndu-le în totalitate.

Gata vorbăria! Propuneţi!

Later edit> Pentru departajare la alegerea primilor zece propuşi se vor folosi următoarele criterii (încă nu se ştie în ce ordine): radical din rangul ZeList la data respectivă, pensionarii vor primi locuri rezervate ca în autobuz, femeile gravide şi militarii în termen se califică din oficiu pe locuri suplimentare, pe jeg o să îl calific direct în liga campionilor dacă uită să se autopropună printr-un vecin în timp util, groparu se poate considera calificat, deşi am înţeles că n-are amintiri din metrou el are pile, este cel mai bun refferer al meu, zoso nu participă la ceva aşa ieftin, arhi nici atît, tocmai şi-a tras poză să moară toţi duşmanii lui, pe ăsta s-ar putea să îl propun eu dacă îl uitaţi voi pentru că întotdeauna ne mai dă o şansă, cu gagicile stăm cam prost, deci vor primi automat un loc avans, şi în general o să fie bine pentru toată lumea. Mă apuc să recitesc şi regulamentul de la Piticot, simt că va fi inspiraţional.

134 responses to “Concursul Cosmic 2008

 1. Părerea mea e că 3) Magnificul ar trebui să fie numit Krossfire ( http://krossfire.ro ). Dacă Voiculescu candidează la uninominale, îl pun pe el la 2). La VIP-uri nu mă uit.

 2. s-a marcat. next!

  si nu uita sa o dai mai departe!

 3. 2) oscilez intre Stolojan, e stricat pe bune, ii lipsesc niste microcipuri si Aurelian Temisan, prietenii stiu de ce,

 4. oscileaza mai putin si baga o propunere…

  • This left me brethaless. Your descriptive words are just enough to compliment and complement the pictures- no beating around the bush. I just love the way you tell stories. Not to mention- the SPECTACULAR display of your Photography talent- Great Images. WoW

 5. stai ca acum mi-am dat seama. temisan candideaza?

 6. Părerea mea e că Magnificul sunt chiar eu, http://sirb.net

  Pentru că sunt superb.

 7. Pingback: Concurs cosmic! - Ovidiu Sîrb

 8. Sa sutam si sa marcam:
  1. Andreea Marin, extrem de obosita prin comparatie. Cu Raduleasca, desigur.
  2. Adrian Nastase, fost de Cornu, actual de Mizil.
  3. Dono, iubit de toate femeile.

 9. 1. Mihaiela Radulescu

  2. Dan Voiculescu

  3. Gropariul

 10. 1) Raduleasca – o oboseste ala mic si vanjos tare ca fularu’ care face matinalu’

  2) Querida Buzuka Pepesita alias Oana Zavoranu – e stricata de-a dreptul

  3) Cabral – il iubeste si femeile si barbatii, probabil si animalele de casa; magnific, ce sa mai.

 11. 3) ovi sirb. cel mai cal dintre timisoreni.

 12. Pingback: Concursul Cosmic « Moshe & Mordechai blog

 13. 1. Elodia, moartă de oboseală
  2. Marinescu, ăla cu gaura neagră
  3. mihnea politicus magnificus

 14. Pingback: Nenea Lars » Concursul Cosmin 2008

 15. 1. Alina Plugaru,obosită de atâta pulă.
  2. Dragă Stolo,de departe.
  3. Aici nu ştiu,ca abia păşii în blogosferă

 16. Pingback: CONCURS: Concursul cosmic 2008 de la Nenea Cosmos | INconstantIN.ro

 17. 1. Mihaela Rădulescu.

  2. Ana Birchall.

  3. IO, INconstantIN

 18. nea lars, esti prea naspa ca sa te bag la vipuri, n-ai ochelari D&G.

  te rog sa precizezi daca este vorba de mihnea codexpoliticus sau de mihnea georgescu…

 19. 1. mircea badea
  2. adrian nastase
  3. nenea lars

 20. 1 Cel mai obosit VIP al anului- Alina Plugaru
  2. Cel mai murdar politician- Ana Birchall
  3. BLOGGER-UL meu preferat sunt…eu. DAR IMI PLACE SI DE http://www.groparu.ro ce l-am descoperit doar cu 1 zi in urma
  Pana una alta,daca aveti placere si timp,aruncati un ochi si pe
  http://danielix.wordpress.com
  si
  http://zadkielix.wordpress.com

 21. Gradinariu : Do I get cookies :P ?

  • RafaÅ‚ Mróz pisze: 20-12-2012 o 22:02Lucek, z pH kiszonek (kapusta, ogórki) sprawa jest nieco skomplikowana, dlatego róźne źródÅ‚a podajÄ… rozmaite wartoÅ›ci, zazwyczaj jednak oscylujÄ… one wokół wartoÅ›ci 3,4-4 wiÄ™c ma relatywnie niskie pH, kwasowe. Wskaźnik pH może siÄ™ różnić, ponieważ zależy w istocie od stężenia kwasu mlekowego – a wiÄ™c efektu pracy szczepów bakterii fermentacji mlekowej. Z kiszonymi ogórkami jest podobnie, ponieważ zachodzi w nich ta sama fermentacja mlekowa, majÄ… wiÄ™c podobne wyniki pH co kiszona kapusta.Tutaj pisaÅ‚em obszernej o zakwaszeniu i alaaiizacjl.

 22. Mdea, deci catindata mea de la punctul 2 (Querida adicatelea) vazui ca se retrage. Daca o pot inlocui votez si eu cu stricatul ala care visa gauri negre – Marinescu. Daca nu… poate revine siliconata asupra deciziei :D

 23. Cel mai naşpa politician – Un politician obisnuit

  Cea mai naşpa vedetă – O „vedeta” obisnuita

  Cel mai mişto blogăr – Un blogger obisnuit…ca toti se cred cei mai misto, si se mai si poarta ca atare :)

  • Hi guys,I am stuck at step 9,10,11I put the phone in DFU mode, turn on It&#seun8230; but Itunes doesn’t see the iphone 3G…Did I miss something?I tried to do that without DFU but when I press shift and click on Restore my PC is freezing for 5 minutes and then wants to restore the iphone without asking for the ipswAny ideas?Thank you

 24. codexpolitic.us, evident.
  wtf!

 25. 1) Raduleasca
  2) Stolojan care este
  3) Krossfire

 26. 1. mihaela tiganu radulescu banica jr schwarzenegger radulescu
  2. dan voiculescu ftw
  3. petreanu.ro

 27. comentarii proprii:

  1) am fost intrebat de ce nu fac ceva pozitiv, de genul *cel mai bun politician*. am raspuns ca nu vreau sa fiu scuipat pe strada. aia buni sint vreo 10 si n-au nevoie de reclama mea. in plus e mai bine sa aratam de cine sa ne ferim… nu sa ii laudam pe cei valabili. mi s-a spus ca unii nu participa la concurs pentru ca nu se pot implica numind pe un (coleg, sef, cunostinta) politician ca e dobitoc. asta e, vom suferi…

  2) vad ca madam birchall intra in top. nu cred ca este bine, e vorba numai de o muie, nici aia profesionista si dovedita, si totul prin intermediul unui raspindac. va bazati propunerile cumva pe altceva?

  3) elodia e acolo doar de sanchi. nu se va califica pina nu dovedeste ca e vie. altfel o sa participe si ceausescu…

  4) mai dati leapsa la altii, sa vuiasca globurile…

 28. mi se iau voturile in seama, daca nu (mai) am blog?
  daca da, ele sunt
  1. Mircea Badea
  2. Dan Voiculescu
  3. Krossfire.ro

 29. Magnificul meu blogger este……………suspans…..Vlad Petreanu ;)

 30. Pingback: Deci chestii de pe bloguri (din ultima vreme, gen) at Gramo`s World

 31. as vota dar mie mi-s necunoscuti toti de la toate categoriile. pe ce planeta traiesc eu? nu votez, nu ma uit la TV, nu citesc bloguri. ma votez pe mine. Omul Pesterii 2008! (multumesc, multumesc)

 32. 1) Mihaela Rădulescu, Simona Sensual, Alina Plugaru,
  2) Marius Marinescu, ăla chel care se dă cu tancul,
  3) http://inconstantin.ro/

 33. Yes…cu trei voturi ma simt deja rege. E clar, tre sa incep sa spamez lumea si sa pun o imagine de juma de blog cu ”Votati Aicea !” pentru a castiga stima infinita.

 34. Deci hai sa facem o treaba ca lumea: ma autopropun, in virtutea dreptului natural si al faptului ca pot.

  G.

 35. da de ce, candidezi undeva? zi la ce categorie, zau asa…

 36. La 3, bineinteles. 1 doar daca apar in cancan si la 2 niciodata, fiindca la putere voi ajunge prin revolutie, nu alegeri.
  G.

 37. 1.Mihaela Radulescu (de departe)
  2.Voiculescu (Iuda a fost mic copil pe langa el)
  3.http://mdzr.blogspot.com/

  • Ich fand das Seminar auch sehr lehrreich und wertvoll. Es hat mir sehr gut geaÃelen.GrofŸls Lob an Daniel und Alex zur Realisierung für CFM!Weiter so!LG Lydia(Beim Workout habe ich leider passen müssen.)

  • Not really interested in any of the collection b/c the packaging, but that Mean and Green n/p is ohhhhh to tempting! Looks gorgeous! Thanks for posting :)xoxoVictoria StanellAssociate Product Editorbeautylish.comblog.beautylish.comtwitter.com/beautylish

  • Thank you Calla for sharing your amazing art/incredible talent w/ me..You are an amazing person and your artwork reflects this…Keep it coming, and do please keep us posted on your etsy happenings…See you soon!! xo

 38. webmonkey, iau in considerare doar prima propunere.

 39. krossfire, numai doua, de la radugo nu se pune ca n-are blog. poti totusi sa pui un banner pe aeroportul otopeni, nu ma supar.

 40. OK, ma gândeam că poţi face şi un top 100 idioţi sau naşpeţi!

 41. 1 Cel mai obosit VIP al anului – Mircea Badea
  2. Cel mai murdar politician – Teodor Stolojan
  3. Blogerul anului – http://www.groparu.ro

 42. Ana Birchall candidează. Post de deputat în colegiul pentru SUA-Canada.

 43. Nenea Comos : Imi pot pune banner la blog pe curul Magdei Ciumac…

 44. tu stii daca trebuie sa ajungi asa de rau…

 45. 1. Alina Plugaru
  2. Dan Voiculescu
  3. http://sirb.net

 46. olrait iata ce am decis noi:
  1) Mihaela a fost prea mult prin ziare/pe sticla, musai sa fie obosita.
  2) Adrian Nastase speram sa nu mai revina pe scena politica
  3)Anul asta e al lui Dono.

  • "The Court finds the testimony of the witnesses, as well as the exhibits tendered, to be of little, if any, probative value, and thus wholly insufficient to support Plaintiffs' alaiolteons&qugt;I guess there goes the premise that none of these cases have been decided on the merits.

 47. Da’ nu se poate sa si „dezpropunem”? Eu vreau sa dezpropun pe Geo, care s-a autopropus. Adica, sa-i dau vot cu valoare negativa, cum ar veni. Care sa-i anuleze votul lui cu valoare plus, zic.

 48. Bre blegoole, nu. Sa participe poporul la calificari, da?

 49. Blogger-ul anului > Dono

 50. Dap sustin pe deplin si fara indoiala (VOTAT) INconstantIN

  • giangi2 scwN:evierport Gwent Dragons nel 2011/2012 aveva un budget da 4 milioni di sterline, e 500.000 di perdita ripianati dalla federazione gallese (conti a spanne dichiarati dal presidente pro-tempore della franchigia, forse riferiti alla stagione precedente).

 51. 1. Mircea Badea
  2. Nastase
  3. unicul, inegalabilul si din nou unicul INconstantIN

 52. Uite-i pe ăştia cum mă votează fără link. E frumos aşa?

 53. 1. elodia
  2. oana zavoranu :))
  3. http://inconstantin.ro/

 54. Pingback: Alo, bă, ăştia, vă rog eu frumos! | INconstantIN.ro

 55. 1) Andreea Marin
  2) Voiculescu
  3) he he… aici oscilez… din cauza lui cabral m’am apucat sa scriu un blog… si din cauza lui cabral am inceput sa’l citesc pe dono care scrie bestial… i-l votez pe vinovat http://www.cabral.ro/

 56. 1) Andreea Marin
  2) Lavinia Sandru
  3) INconstantIN

 57. Pingback: Cel Mai Cosmic Blogger | Marius Tudor's Blog

 58. Mihaela Radulescu
  Catalin Zmarandescu
  INconstantIN

 59. 1) Ciumpalacu’ de Mircea Badea
  2) Stolo, dragă!
  3) dl. Ibacka. Cabral Ibacka. Because he’s black. (negrule, să mor de îs subiectivă!)

 60. control 6

  ioana, fara blog nu se pune.

 61. 1.Transexualu’ (sau transexuala Naomi. Ca nici nu stiu cum e corect da’, oricum, s-a rupt in jesturi si s-a spart in falseturi pe la Mamaia (kitch festival)
  „Tu nebuno” ot Magda Ciumac
  Cred ca s-ar impune si o categorie specialapentru cazurile demne de Marcutza
  1. Mircea Badea, informaticianul si ciberneticianul
  2. Theodor Stolojan, bermudaru’
  3. http://www.groparu.ro , cred, a generat cei mai multi addictzi

 62. 1. la pachet Andreea Marin+Mihaela Rădulescu
  2. Adrian Năstase
  3. http://www.petreanu.ro/

 63. la mai multe propuneri la aceeasi categorie o iau in calcul pe prima

 64. 1. Tariceanu cu taxa lui handicapata
  2. Zmarandescu…care cred ca nu prea stie nici macar sa scrie
  3. Groparu.ro – my daily cup of fun

 65. Pingback: Nascut din spermatozoizi campioni » Blog Archive » Nenea Cosmos loveşte din nou

 66. 1. Berbecali
  2 io zic ca Geoana e varza…deci e stricat, deci intra in top
  3.http://adriancalarasu.wordpress.com/

 67. akaty, nu e cu blog, nu se pune…

 68. da, e momentul propunerilor cosmice

  1) cel mai obosit VIP – Traian Băsescu – de aia

  2) cel mai stricat candidat la uninominale – Adrian Păunescu

  3) cel mai magnific propus – http://adriancalarasu.wordpress.com/

 69. 1. Basescu
  2. Nastase
  3. Krossfire

 70. 1. valentin stan, omul cu laptopul pe post de patefon sau DJ. Click
  2. Elena Udrea pentru mirosul de murături, the real scent of a woman
  3. http://groparu.ro

 71. 1) Stefan Banica Junior!

  2) Elena Udrea

  3) http://www.krossfire.ro – pt ca munceste cel mai mult dintre toti, atunci cand isi ELABOREAZA articolele alea. Pe Groparu nu-l propun din egoism. Ce, tu ti-ai da cea mai buna bucata de la gura numai pt a arata si altora ce ai tu?!

  Multumesc.

 72. 1. Alina Plugaru
  2. Cătălin Zmărăndescu
  3. sirb.net

 73. Pingback: Blegoo » Citate Septembrie 17,2008

 74. Lupu’ care sunt si-a indeplinit obligatiile care i s-au aruncat in carca pentru acest geamat mai mult decat cosmic. Spre sa nu ma certi, rau, nene, ca ti-am folosit imaginea :)

 75. mi-am refacut blogul, sper ca acum mi se poate lua votul in considerare:
  1. Mircea Badea
  2. Dan Voiculescu
  3. Krossfire.ro

 76. chiar ma bucur ca ai refacut blogul.

  nu, nu mai poti sa propui cu el pentru ca blogul nu era in functiune la data inceperii concursului.

  se pare insa ca va fi in functiune la data votului final…

 77. 1. Andreea Marin

  2. Teodor Stolojan

  3. sirb.net

 78. 1 Raduleasca
  2 Nastase
  3 Dono

  • NikosRight now the invite just steers people to Gere-a-Deli in Anacortes at 2 pm.You’d have to explain that the two of us are car-pooling from Port Townsend on the 11:15 ferry to Keystone. This is not exactly the direct route from Seattle or points east and north. But it would be fun if others kept me company on the oh so scenic route across Agate Pass and the Hood Canal and then we COULD all meet up in Port Todneenw.Chessechowmein? Oceanconcepts? NineInchNachos? Thermos? emmettoconnell? Scarequotes? jboylan? jmartenstein? bookgirl? bixgomez?

 79. Exact ca Dan Selaru voiam sa raspundem si noi!

  • WHAT ABOUT THAT ENGLISH SINGER DESIREE SONG THAT SHE PUT ON HER ALBUM WITHOUT PESOSRIIMN ,AND THE SEAN PAUL SONG DIDNT SHE GET SUED FOR THAT AS WELL.

 80. Daca imi este permis , imi bag si eu trei propuneri !
  1) Andreea Marin
  2) Adrian Năstase
  3) http://morar.catavencu.ro/

 81. ‘Neatza, nene!
  Nu ti-am mai calcat pragul de ceva vreme, dar uite cum vestita „criza” ne afecteaza pana la urma pe toti, intr-un fel sau altul… pe mine la modul pozitiv: no money, no work! :P Am prins, astfel, ambitie si curaj sa te recitesc si ma grabesc sa las amprenta si un comentariu, martor al trecerii mele pe aici. Clasamentul meu, deci:
  1. Magda (aia de la zero tv, pentru ca am auzit ca nu poate nimci nici macar odihnita).
  2. Tariceanu. (candideaza la uninominale?! ca habar n-am… io’s cu votul alb)
  3. http://www.lamaie.ro , pentru ca are tot ce-i trebuie unei muieri de Doamne’ajuta. ;)

 82. eu votez pe krossfire.ro ..in rest…la celelalte categorii… nu ma bag.. o zi buna Nea Cosmos!!

 83. 1.Naomi- propunere nevasta lu’ Cabral, Luana Ibaka- urata femeie!
  2.Florin Călinescu
  3.http://www.groparu.ro/

 84. 1 – Tariceanu
  2 – Tariceanu
  3 – cabral

  sa-ti fie de bine :)

 85. 1. mihaela radulescu – crva cu aere de mironosita.

  2. adrian paunescu – comunist si lingau nenorocit

  3. cabral – singurul care scrie cu placere

 86. 1) Cel mai obosit VIP: Constantina Dita – obosita la propriu pentru ca a alergat dupa aur la Olimpiada. ( Si rezerva, daca nu este acceptata prima propunere: Elodia – obosita de cand o tot cautam )
  2) Cel mai stricat…:Dan Voiculescu – pe partea politica, economica si…informatica
  3) Magnificul: Petreanu de la, culmea!!!, http://www.petreanu.ro. Pentru stil!

 87. logic, pe mine. la cel mai deosebit si fantastic blogger banal!

  • Kyle – name one school that would have retained a coach with Em#bee&r039;s record after two years. Go ahead. Name one. Just one. The idea that this was somehow racially motivated is preposterous, and anybody with half a brain recognizes that. That's why you were ridiculed for bringing it up in the first place, and why those who bring it up now are also ridiculed for doing so.

 88. Multumiri pentru folosirea ostromentului. Si eu zic ca orice metoda este discutabila – in sensul ca poate fi perfectionata. Orice sugestie, observatie, idee intrebare e binevenita/bineprimita.

 89. Am aflat de la Elisa si am venit sa votez.La VIP-uri si politicieni e mai simplu,la bloggeri-nu-i prea cunosc.
  1.mircea badea.
  2.Dan Voiculescu.
  3.http://codexpolitic.us/

 90. 1)Mihaiela Radulescu inca nu este obosita…abia a divortat inca mai are ceva resurse,Alina Plugaru clar de departe pai ea este obosita de 5-6 odata
  2)Stolojan
  3)http://dono.ro/

 91. 1. Andreea Marin
  2. Adrian Năstase
  3. Krossfire

 92. Pingback: Blegoo » VOTATI, bah!

 93. Catalin, pentru voi conteaza cine stringe comentarii multe. Sint multe chestii scrise pe net care sint geniale dar nu string niciun comentariu, precum si posturi cu dude care string o mie de frectii. Nu dau exemple nici, nici.

  In al doilea rind blogul este blog si platformele unor ziare sau firme sint in primul rind ziare sau firme, nu bloguri. de aia morar-catavencu sau comanescu-hotnews nu au ce cauta in topul tau, indiferent de aprecierea pe care le-o recunosc la orice ora.

  Masurarea voastra are in final o valoare oneroasa, oricine poate baga la zoso o reclama pentru ca …

  unde vedem valoarea reala a unui blog? greu de spus…

 94. apropo, votarea pentru turul doi nu are loc in acest post…

  blegoo, nu inchid comentariile. daca cineva doreste sa comenteze calificarile este invitatul meu.

  Cei care voteaza si se asteapta sa apese pe un buton prapadit nu fac parte din targhetul meu.

 95. Nenea, inteleg. Dar, pt evitarea confuziilor…

  NU MAI PROPUNETZI, BAH!
  CA S-A TERMINAT FAZA ASTA!

  (plus ca imi deraiati auditul…)
  Cum zice si nenea, puteti sa comentati, puteti sa si propuneti, dar acuma suntem la faza de votare.

 96. Asa.. deci, primul audit va fi publicat luni, la prima ora, taman bun la cafea. Disclaimer: NU am controlat rezultatele mele contra rezultatelor publicate de nenea, ca d-aia e audit, nu?
  Pur si simplu… am zis sa o iau in serios.

 97. Deci voi sunteti chiar fraieri, daca nu stiati ca bloggerul anului va fi … o bloggeritza supertare,
  NEWDADA! :)

 98. Deci scuza-ne, sintem ignoranti. Asta e… Sa dispari frumos, da?

 99. Pingback: Blegoo » Concursul nenea cosmos audit #1

 100. ai vrea tu,
  pt
  ca
  ti-e frica
  de
  adevarata
  concurenta!

  Am disparut frumos, la „revedere”!

 101. sa inteleg, ca este un concurs pe „pile”?

 102. Pingback: Nenea Lars » Încă unul afară

scrie apăsat, dă tot din tine, fii deschis

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s