Amorurile Buratinei – seria 2, ep.4 (10)

Faţa întunecată a capacului de la closet

(scena 1)

(23 de ajutoare de piloţi de submarin spaţial veghează la catafalcul imaginar al marelui pilot Traian. Ajutoarele sînt aliniate spaţial, pe treiradicaldinpipedoi rînduri)

Traian: – Băi boschetarilor, mă mai vegheaţi vreo 18 minute şi pe urmă treceţi la spălat pe jos. Azi spălăm pe jos cu Călin pînă rămîn din el doar file de poveste.

Corul de ajutoare de pilot de submarin spaţial: – Ave Traian! Avem Traian! Aveţi Traian!

Traian: – Băi boschetarilor. Dacă mor eu ce se alege de voi?

Corul de ajutoare de pilot de submarin spaţial: – Ave Traian! Avem Traian! Aveţi Traian!

Traian: – Aveţi pe dracu dacă mor eu! De aia mă vegheaţi, ca să vă intre bine în cap cît de singuri sînteţi fără mine. Cu toţii băi! Cu toţii! Separaţi sîntem mai mulţi şi mai buni decît împreună!

Corul de ajutoare de pilot de submarin spaţial: – Ave Traian! Avem Traian! Aveţi Traian!

Traian: – Hai, gata vrăjeala. azi Călin e un bou. Călin mereu e un bou. Să se audă tare cum zice Traian că Călin e un bou. Să se audă tare de Traian şi de Călin!

(scena 2)

(În surdină se aude melodia *am plecat dar vin înapoi*. Ritmuri country, adică ţărăneşti. Ion rîde singur. Rîde bine. Rîde cu rîsul lui. Ceilalţi iau notiţe despre rîs.)

Ion: – Cum te ţii de manşă contează. Nu contează cum mişti manşa. Submarinul are cîrma blocată în jos şi se deplasează răsturnat cu fundul în sus şi tot înainte. Cum te ţii de manşă contează. Cum te ţii de manşă contează. Cum te ţii de manşă contează. Cum te ţii de manşă contează. Cum te ţii de manşă contează.

Celălalt cor de ajutoare de pilot de submarin spaţial: – Cum te ţii de manşă contează. Cum te ţii de manşă contează. Cum te ţii de manşă contează. Cum te ţii de manşă contează.

Ion: – Din acest an submarinul va fi condus de către piloţi singuri şi de către ajutoare singure. Veţi fi toţi nişte uninominali. Separaţi sîntem mai mulţi şi mai buni decît împreună! Ne vedem cînd ne întîlnim!

Celălalt cor de ajutoare de pilot de submarin spaţial: – Ne vedem cînd ne întîlnim!

(scena 3)

(Buratina a răcit la floci. Doctorul de floci îi tratează flocii fir cu fir. Buratina plînge de mila flocilor ei.)

Buratina: – Doctore, parcă ăla de stînga sus, al doişpelea pe dreapta, parcă ăla e cel mai bolnăvior…

Doctorul: – Fă, eşti proastă de bubui. Îţi voi aplica tratamentul de şoc. Te rad la pizdă. În viitor îţi vor creşte alţi floci. Cu totul alţii. Nu o să îţi mai recunoşti flocii. Da?

Buratina: – Doctore, şi dacă fără floci sau cu alţi floci nu o să mă mai iubească nici Traian nici Ion? Dacă mă sinucid de disperare într-o criză de psihianaliză a pizdii?

Doctorul: – Fă, ţi-am zis că eşti proastă. Păi dacă nu te vor iubi pe tine atunci pe cine? Şi ca să îţi încurc de tot mintea aia proastă, poate cu flocii tăi cei noi vei cuceri şi pe altcineva…

Buratina: – Doctore, te iubesc!

scrie apăsat, dă tot din tine, fii deschis

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s